Geplaatst op

Glue felt vilt/ Supervilt weer leverbaar

glue-felt-vilt

Wij zijn zeer verheugd u te kunnen mededelen dat vanaf 20 november 2019 de vierkante 24x24mm Glue felt vilt/ Supervilt weer leverbaar zijn!

Het is alweer ruim een jaar geleden dat onze leverancier is gestopt met de verkoop van de vierkante viltjes. Tot onze spijt aangezien wij vinden dat dit de viltjes met de beste lijmlaag (hechting) zijn. Wij hebben echter niet stil gezeten in de tussentijd en zijn op zoek gegaan naar een alternatief.
Per toeval zijn wij uitgekomen bij de fabrikant van de viltjes en hebben uiteraard direct een bestelling geplaatst.

Glue felt vilt/ Supervilt in prijs verlaagd!

Wij kopen de viltjes nu rechtstreeks bij de fabrikant in, wat resulteert in een aanzienlijk lagere inkoopprijs. Het voordeel van de lagere inkoopprijs willen wij natuurlijk met jullie delen. Daarom hebben wij per direct onze verkoopprijs aangepast.
Onze verkoopprijzen zijn als volgt:

Verkoop per stukVerkoop per 100
Rond 20mm€ 0,25€ 19,00
Rond 25mm€ 0,30€ 24,95
Rond 30mm€ 0,40€ 34,95
Vierkant 24x24mm€ 0,30€ 24,95

Wij zijn erg blij dat de vierkante viltjes weer leverbaar zijn, maar nog belangrijker vinden wij dat we u een veel gunstigere prijs kunnen bieden. U kunt de vierkante viltjes vanaf vandaag bestellen. Let wel! Wij kunnen ze pas vanaf 20 november uitleveren!
De ronde Glue felt vilt/ Supervilt hebben wij op voorraad en kunnen direct geleverd worden. Onze voorraad wordt 20 november weer aangevuld.
Volg de link om uw bestelling te plaatsen: https://me-meubelonderhoud.nl/winkel/vilt-en-meubelglijders/glue-felt-vilt

Wij zien uw bestelling met plezier tegemoet.