Bezorgen

Bezorgen bij ME meubelonderhoud

Leuk, jouw bestelling is al onderweg! Of misschien ben je nieuwsgierig naar ons bezorgproces. We beantwoorden je vragen graag. Ontdek alles over het bezorgen van onze producten bij ME meubelonderhoud.

assortiment-overzicht-picture
Hebben jullie verzendkosten?

Bestel je vanaf €60,- en laat je het in Nederland bezorgen, dan is de verzending helemaal gratis. Bestel je minder? Dan betaal je voor een brievenbuspakketje €5,14 en voor een pakketje €8.14.
België: €11,60
Duitsland: €10,95
Frankrijk: €15,23
Luxemburg: €11,60

Waarom betaal ik €5,14 verzendkosten, terwijl het in een enveloppe wordt bezorgd?

Wij versturen onze brievenbuspakketjes altijd met track & trace. Dit kost ons €5,14 ongeacht of het product in een doosje of in een enveloppe zit.

In welke landen bezorgen jullie?

Wij bezorgen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. Het is mogelijk om producten in andere EU-landen te bezorgen. Onze klantenservice kan je daar meer over vertellen.

Wie bezorgt mijn bestelling?

Wij verzenden onze pakketjes met PostNL. Samen doen we er alles aan om jouw pakketje zo snel mogelijk te bezorgen.

Wanneer heb ik mijn bestelling binnen?

Normaal gesproken verwerken en verzenden wij jouw bestelling dezelfde, of de volgende dag. Je hebt dus jouw pakket binnen 2 dagen in huis.
Wij doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk te leveren, uiteraard zijn wij hierin ook afhankelijk van PostNL.

Kan ik zien waar mijn bestelling is?

Ja dat kan. Zodra je pakket is ontvangen door PostNL, ontvang je een mail met de track & trace-code. Zo volg je jouw bestelling.

Kan ik mijn pakket bij ME meubelonderhoud ophalen?

Dat kan. Je bent van harte welkom om je bestelling bij ME meubelonderhoud op te halen. Dit is nog gratis ook. Wil je dit? Vink dan de optie ‘afhalen in Riel’ aan in het bestelproces. Je vindt ons aan de Spoorweide 8A in Riel.