Geplaatst op

Reviews zijn verdwenen!

Vanaf heden zijn wij overgestapt op een nieuwe plugin voor het genereren van reviews. De oude plugin voldeed niet (meer) aan onze verwachtingen. Helaas zijn hierdoor al onze bestaande beoordelingen verdwenen. Er was ook geen mogelijkheid om de oude beoordelingen te importeren in de nieuwe plugin.

Nieuwe plugin

De reden dat wij zijn overgestapt op de nieuwe plugin is dat onze oude plugin onze website aanzienlijk trager maakte. Tegenwoordig (eigenlijk altijd al) is de snelheid waarmee een website laadt en draait erg belangrijk. Zoekmachines als google waarderen een website beter als deze snel laadt en werkt. Hierdoor hopen wij hoger in de zoekresultaten te komen.

Verder lezen Reviews zijn verdwenen!
Geplaatst op

Glue felt vilt/ Supervilt weer leverbaar

glue-felt-vilt

Wij zijn zeer verheugd u te kunnen mededelen dat vanaf 20 november 2019 de vierkante 24x24mm Glue felt vilt/ Supervilt weer leverbaar zijn!

Het is alweer ruim een jaar geleden dat onze leverancier is gestopt met de verkoop van de vierkante viltjes. Tot onze spijt aangezien wij vinden dat dit de viltjes met de beste lijmlaag (hechting) zijn. Wij hebben echter niet stil gezeten in de tussentijd en zijn op zoek gegaan naar een alternatief.
Per toeval zijn wij uitgekomen bij de fabrikant van de viltjes en hebben uiteraard direct een bestelling geplaatst.

Verder lezen Glue felt vilt/ Supervilt weer leverbaar
Geplaatst op

Nieuwe partner voor onze zendingen

myparcel-logo

Wij zijn er trots op u te kunnen melden dat wij vanaf heden een nieuwe partner voor onze zendingen hebben. Wij maken voortaan gebruik van de diensten van MyParcel. Al onze pakketten zullen wij verzenden via MyParcel. Dit maakt het verwerken van bestellingen voor ons aanzienlijk makkelijker en de tarieven zijn erg aantrekkelijk. Hierdoor kunnen wij aan u als consument lagere verzendkosten berekenen.

Verder lezen Nieuwe partner voor onze zendingen