Glue felt vilt/ Supervilt weer leverbaar

glue-felt-vilt

Wij zijn zeer verheugd u te kunnen mededelen dat vanaf 20 november 2019 de vierkante 24x24mm Glue felt vilt/ Supervilt weer leverbaar zijn!

Het is alweer ruim een jaar geleden dat onze leverancier is gestopt met de verkoop van de vierkante viltjes. Tot onze spijt aangezien wij vinden dat dit de viltjes met de beste lijmlaag (hechting) zijn. Wij hebben echter niet stil gezeten in de tussentijd en zijn op zoek gegaan naar een alternatief.
Per toeval zijn wij uitgekomen bij de fabrikant van de viltjes en hebben uiteraard direct een bestelling geplaatst.

Verder lezen Glue felt vilt/ Supervilt weer leverbaar

Nieuwe partner voor onze zendingen

myparcel-logo

Wij zijn er trots op u te kunnen melden dat wij vanaf heden een nieuwe partner voor onze zendingen hebben. Wij maken voortaan gebruik van de diensten van MyParcel. Al onze pakketten zullen wij verzenden via MyParcel. Dit maakt het verwerken van bestellingen voor ons aanzienlijk makkelijker en de tarieven zijn erg aantrekkelijk. Hierdoor kunnen wij aan u als consument lagere verzendkosten berekenen.

Verder lezen Nieuwe partner voor onze zendingen

Vakantie 2018

vakantie

Het is weer vakantietijd in Nederland. Ook wij gaan weer met vakantie. Wij zijn op vakantie van zaterdag 14 juli tot en met donderdag 2 augustus. Onze webwinkel is uiteraard nooit gesloten, maar tijdens onze vakantie kunnen wij uw bestellingen uiteraard (helaas) niet verwerken en verzenden. Alle bestellingen gedaan op vrijdag 13 juli voor 12.00 uur, zullen wij indien voorradig nog dezelfde dag verwerken en verzenden. Alle bestellingen welke tijdens onze vakantie gedaan worden zullen wij op vrijdag 3 augustus verwerken en verzenden (mits voorradig).
Onze excuses voor het ongemak!