Nieuwe partner voor onze zendingen

myparcel-logo

Wij zijn er trots op u te kunnen melden dat wij vanaf heden een nieuwe partner voor onze zendingen hebben. Wij maken voortaan gebruik van de diensten van MyParcel. Al onze pakketten zullen wij verzenden via MyParcel. Dit maakt het verwerken van bestellingen voor ons aanzienlijk makkelijker en de tarieven zijn erg aantrekkelijk. Hierdoor kunnen wij aan u als consument lagere verzendkosten berekenen.

Verder lezen Nieuwe partner voor onze zendingen

Vakantie 2018

vakantie

Het is weer vakantietijd in Nederland. Ook wij gaan weer met vakantie. Wij zijn op vakantie van zaterdag 14 juli tot en met donderdag 2 augustus. Onze webwinkel is uiteraard nooit gesloten, maar tijdens onze vakantie kunnen wij uw bestellingen uiteraard (helaas) niet verwerken en verzenden. Alle bestellingen gedaan op vrijdag 13 juli voor 12.00 uur, zullen wij indien voorradig nog dezelfde dag verwerken en verzenden. Alle bestellingen welke tijdens onze vakantie gedaan worden zullen wij op vrijdag 3 augustus verwerken en verzenden (mits voorradig).
Onze excuses voor het ongemak!

Vakantie 2017

vakantie

Het is weer vakantie in Nederland! Ook wij gaan met vakantie. Tijdens onze vakantie is het helaas niet mogelijk om uw bestellingen te verwerken en te versturen. Alle bestellingen gedaan tot en met vrijdag 28 juli 12.00uur, zullen wij nog dezelfde dag verwerken en versturen.
Van vrijdag 28 juli 12.00uur tot en met vrijdag 11 augustus zijn wij gesloten. U kunt wel gewoon bestellingen plaatsen! Vanaf maandag 14 augustus zullen wij uw bestellingen weer normaal verwerken en verzenden.
Wij hopen op uw begrip en wensen u een fijne vakantie.

Storing in ons e-mail systeem!

De storing is weer opgelost. Alle e-mails worden weer automatisch verstuurt. 14april 2017 10.09uur.

Momenteel hebben wij een storing in ons e-mail systeem. Als u uw bestelling plaatst krijgt u momenteel geen bevestiging van uw bestelling via ons automatische e-mail systeem. Ook als wij uw order verwerkt hebben krijgt u geen automatisch bericht.

Wij zijn momenteel druk bezig om de storing te verhelpen. De storing betreft alleen ons e-mail systeem. Uw bestellingen worden gewoon door ons verwerkt en verzonden.

Onze excuses voor het ongemak.

Stopwas voor hout vernieuwd

stopwas-voor-hout

Onze leverancier van de stopwas voor hout heeft een nieuwe producent in de arm genomen. Dit heeft gevolgen voor ons en dus ook voor u als consument. Wij gaan alle staafjes vanaf heden leveren in een lengte van ongeveer 8cm. De staafjes hebben uiteraard dezelfde goede kwaliteit. Alle bestaande kleuren zoals u ze van ons gewend bent blijven in het assortiment. Er kunnen echter lichte kleurverschillen voorkomen tussen de oude staafjes en de nieuwe staafjes.
De prijs van de oude staafjes was €2,65 voor 4cm. De nieuwe staafjes zijn 8cm en kosten daarom ook €5,30.
Wij hopen u zo voldoende op de hoogte te hebben gebracht en zien uw bestellingen graag tegemoet.