Wood Care Kit Elite Polish

16,95 incl. btw

logo-reinigen-iconlogo-verzorgen-iconlogo-beschermen-icon

Wood Care Kit Elite Polish, geschikt voor alle glans-, half- en zijdeglans gelakte houtsoorten. Set bevat: 250ml Natural Wood Cleaner, 250ml Wood Elite Polish, doekje. Lees meer…

Levering: 1-3 werkdagen
Nalevering: +/- 5 werkdagen.

10 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

Wood Care Kit Elite Polish, set bestaat uit een flacon Natural Wood Cleaner van 250ml, een flacon Wood Elite Polish van 250ml en een doekje. De polish is een verzorgingsproduct voor alle glans-, half-en zijdeglans gelakte houtsoorten. Het frist de kleur op, beschermt en camoufleert fijne krasjes en lichte warmte- en vochtkringen.

Verwerking Wood Care Kit Elite Polish

Natural wood cleaner: Voor het gebruik altijd eerst op een onopvallende plaats testen op kleurechtheid en bestendigheid. Vervolgens goed laten drogen. Pas na het drogen vergelijken. Het product royaal aanbrengen op een pluisvrije doek. Hiermee het oppervlak egaal inwrijven en korte tijd laten inwerken. Vervolgens met een schone doek afnemen.

Wood Elite Polish: Fles voor het gebruik goed schudden, vervolgens het product op een onopvallende plaats testen op kleurechtheid en bestendigheid. Pas na het drogen vergelijken. Bij voorkeur het oppervlak eerst reinigen met: Natural Wood Cleaner. Daarna het product dun aanbrengen op een schone doek en hiermee het oppervlak gelijkmatig en cirkelvormig inwrijven. vervolgens het oppervlak laten drogen en niet meer nawrijven.

De behandeling 2-4 keer per jaar herhalen.

Buiten het bereik van kinderen bewaren!

Fabrikant: Oranje BV
Merk: Royal Furniture Care – Wood Care Kit

Extra informatie

Gewicht 602 g
Afmetingen 176 × 128 × 50 mm

Deel uw gedachten!

Wat vindt u van dit product...

Wat andere klanten vinden:

Er zijn nog geen beoordelingen

×

Inloggen

Registreren

Uw persoonlijke gegevens worden enkel gebruikt om uw bestelling correct te verwerken en verzenden.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Andere suggesties…