Wood Care Kit -matt polish

16,95 incl. btw

Wood care kit -matt polish, geschikt voor alle matgelakte houtsoorten.
Set bevat: 250ml Natural Wood Cleaner, 250ml Matt Polish, doekje.

Levering: 1-3 werkdagen
Nalevering: +/- 5 werkdagen.

4 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

Wood care kit -matt polish, set bestaat uit een flacon Natural Wood Cleaner van 250ml, een flacon Matt Polish van 250ml en een doekje. Matt polish is een verzorgingsproduct voor alle matgelakte houtsoorten. Het verwijdert eventuele glimplekken, biedt extra bescherming en frist het meubel op zonder een glans laag achter te laten

Verwerking Wood care kit -matt polish

Natural wood cleaner: Voor het gebruik altijd eerst op een onopvallende plaats testen op kleurechtheid en bestendigheid. Vervolgens goed laten drogen. Pas na het drogen vergelijken. Het product royaal aanbrengen op een pluisvrije doek. Hiermee het oppervlak egaal inwrijven en korte tijd laten inwerken.

Matt polish: Voor het gebruik op een onopvallende plaats testen op kleurechtheid en bestendigheid. pas na het drogen vergelijken. Bij voorkeur het oppervlak eerst goed reinigen met Natural Wood Cleaner. Het product dun en egaal met een pluisvrije doek aanbrengen en vervolgens laten drogen. Bij hardnekkige glansstrepen de behandeling nogmaals herhalen. Wij adviseren om de behandeling 3 á 4 keer per jaar te herhalen, afhankelijk van het gebruik.

Buiten bereik van kinderen bewaren!

Fabrikant: Oranje BV
Merk: Royal Furniture Care – Wood Care Kit -matt polish

Extra informatie

Gewicht 580 g

Andere suggesties…