Leather Care Kit Wax & Oil

19,95 incl. btw

logo-reinigenlogo-verzorgenlogo-beschermenLeather Care Kit Wax & Oil. Inhoud: 150ml Natural Leather Cleaner, 150ml Natural Leather wax & oil, spons en een doekje. Lees meer…

!Niet geschikt voor Nubuck en Suède!

Levering: 1-3 werkdagen.
Nalevering: +/- 5 werkdagen.

9 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

Leather Care Kit Wax & Oil, set bestaat uit een flacon Natural Leather Cleaner van 150ml, een flacon Natural Leather wax & oil van 150ml, een spons en een doekje.

!Niet geschikt voor Nubuck en Suède!

Verwerking Leather Care Kit Wax & Oil

Om het leder te beschermen tegen het indringen van vocht, vuil en pigmenten is het verstandig om het leder direct te behandelen met de Leather protector. Omdat de bescherming langzaam vermindert adviseren wij om het leder regelmatig (1 á 2 maal per jaar) te reinigen. Gebruik hiervoor de Leather cleaner. Na het reinigen van het leder adviseren wij om opnieuw te behandelen met de protector. Het leder blijft dan lang mooi en soepel.
Volg de ingesloten gebruiksaanwijzing voor het beste resultaat.

Verwerking Natural leather cleaner

Voor het gebruik op een onopvallende plaats testen op kleurechtheid en bestendigheid. Pas na het drogen vergelijken. Het product op een spons aanbrengen en zachtjes knijpen totdat er schuim ontstaat. Hiermee met licht draaiende bewegingen het leder reinigen. Nadien met een doek droogwrijven om zodoende de vervuiling te verwijderen. Gebruik hiervoor steeds een schoon stuk van de doek. Het leder goed laten drogen en vervolgens nabehandelen met een protector.

Verwerking Natural leather wax & oil

Fles voor het gebruik goed schudden. Het product op een onopvallende plaats testen op kleurechtheid en bestendigheid. Pas na het drogen vergelijken. Het product dun aanbrengen op een zachte niet pluizende doek en zodoende met licht draaiende bewegingen het leder inwrijven. Na gebruik goed laten drogen.

Buiten het bereik van kinderen bewaren!

Fabrikant: Oranje BV
Merk: Royal Furniture Care – Leather Care Kit

Extra informatie

Gewicht 385 g
Fabrikant

Oranje Furniture Care – Oranje B.V.

Merk

Royal Furniture Care

Deel uw gedachten!

Wat vindt u van dit product...

Wat andere klanten vinden:

Er zijn nog geen beoordelingen

×

Inloggen

Registreren

Uw persoonlijke gegevens worden enkel gebruikt om uw bestelling correct te verwerken en verzenden.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Andere suggesties…