Textile Cleantex

8,25 incl. btw

Textile Cleantex is een effectieve textielreiniger voor uw meubelstoffen, tapijt, gordijnen, tuinkussens autobekleding, etc. Na gebruik de stof weer behandelen met Textile Protector. Inhoud: 500ml.

Levering: 1-3 werkdagen.
Nalevering: +/- 5 werkdagen.

9 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

Textile Cleantex is een effectieve textielreiniger voor uw meubelstoffen, maar ook voor tapijt, gordijnen, tuinkussens autobekleding, etc. Na gebruik dient u de schoongemaakte plaats of het hele meubel weer te behandelen met Textile Protector, waardoor u uw meubel beter heeft beschermt tegen vlekken. Geleverd met trigger en daarom gemakkelijk op de vlek te sprayen. Inhoud: 500ml.

Verwerken Textile Cleantex

Test dit middel altijd op een onopvallende plaats op uw meubel, waardoor u de bestendigheid van de stof garandeert. U kunt dit middel direct op de vlek gebruiken. Op de vlek sprayen en even laten inwerken alvorens op te nemen met een schone doek. Tijdens het gebruik altijd voldoende ventileren. Na het drogen de plek of het hele meubel opnieuw behandelen met Textile Protector om het opnieuw te beschermen tegen vlekken.

Buiten bereik van kinderen bewaren!

Lees hier ons advies m.b.t Textiel Onderhoud.

Fabrikant: Oranje BV
Merk: Royal Furniture Care

Extra informatie

Gewicht 567 g
Fabrikant

Oranje B.V.

Merk

Royal Furniture Care

Andere suggesties…